Uitzenden

Kwalitatief goed personeel uitzenden staat bij Start to Work hoog in het vaandel. Wij maken duidelijke afspraken, zijn geïnteresseerd en zeer betrokken bij ons personeel. Al ons personeel is gecertificeerd. Bent u op zoek naar personeel? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen om de wensen te bespreken.

Payrolling

Payrolling is niets minder dan het uitbesteden van de personeelsadministratie. Zo verklein je het ondernemers risico. Zo regelen wij de in- en uitdiensttreding van uw personeel, doorbetaling bij arbeidsongeschiktheid, doorbetaling bij vakantie. Wij bieden minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als wanneer de medewerkers rechtstreeks bij u in dienst zijn. Payrolling is geschikt voor grote bedrijven, ZZP’ers en MKB’ers.

Detacheren

Wij nemen het werkgeverschap van u over. Dit kan voor een bepaalde tijd of onbepaalde tijd. Hoe dan ook, wij nemen het werkgeverschap met succes van u over. Als we het werkgeverschap overnemen voor bepaalde tijd gaat Start to Work van te voren een overeenkomst aan met uw onderneming. Hierin zetten we de afspraken vast, bijvoorbeeld de beëindiging van de overeenkomst. Bij een overeenkomst voor onbepaalde tijd houden wij de werknemer constant aan het werk.

Werving & selectie

Op zoek naar een vaste medewerker? Dat is natuurlijk altijd een uitdaging. Start to Work gaan graag de uitdaging aan om de juiste versterking binnen uw team te vinden. We bespreken uw wensen en gaan direct op zoek naar de juiste match. De voordelen die u heeft als Start to Work de werving en selectie doet is dat u tijd en geld bespaart, we maken duidelijke afspraken, wij handelen flexibel en werken met “no cure, no pay”!

Net als alle andere aanbieders hanteren wij een vergoeding voor de geleverde diensten. Op basis van “no cure, no pay”. Voldoet de kandidaat niet aan uw wensen en stopt de medewerker binnen 6 weken? Start to Work gaat kosteloos op zoek naar een nieuwe kandidaat voor uw onderneming.