Start to Work

Een uitzendbureau gevestigd te Nieuw-Amsterdam. Wij hebben als uitzendbureau een aantal relevante prioriteiten die wij met genoegen nastreven:

  • De perfecte match tussen kandidaat en inlener zoeken
  • Flexibiliteit
  • Afspraak is afspraak
  • Betrokkenheid zowel bij de werknemer als bij de inlener
  • Laagdrempelig en geïnteresseerd

Iedereen verdient een kans!

Start to Work vindt dat iedereen een eerlijke kans verdient op werk. Natuurlijk moet je de kansen die je krijgt met beide handen aanpakken. Waarom vinden wij dat iedereen een eerlijke kans verdient op werk? Sommige mensen zijn te laag opgeleid of spreken de Nederlandse taal niet vloeiend, moeten we ze dan maar direct afschrijven? Nee, natuurlijk niet!
Iedereen verdient een kans om zich te ontwikkelen op een buitengewone manier. Er zijn steeds meer mensen die lastig aan een baan kunnen komen maar wel bereid zijn om de handjes uit de mouwen te steken. Start to Work geeft deze mensen een kans. In het kort waar Start to Work voor staat!

Onze missie

Start to Work fungeert als betrokken en betrouwbare werkgever en arbeidsbemiddelaar tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Wij zijn de geschikte partner om de opdracht voor werving en selectie bij ons neer te leggen. Waarom? Wij spelen direct in op uw wensen!

Onze visie

Start to Work staat voor een goede samenwerking. Om dit te realiseren gaan wij op zoek naar de juiste match tussen werknemer en inlener. Wat wij voor u kunnen betekenen? Uitzenden, payrolling, detacheren en de werving en selectie.