Detacheren

De mensen die bij Start to work werkzaam zijn, die werken al vanaf het begin via Start to work voor onze goede opdrachtgevers. Wij detacheren daarom goed en gekwalificeerd personeel. Wij weten met elkaar wat er van ons gevraagd wordt en zijn in onze organisatie zeer flexibel op het gebied van aanpassing.

Uitzenden

Je hebt versterking nodig binnen jouw organisatie, je hebt onverwachts uitval of gaat een hectische periode tegemoet. Wij zijn de juiste partner om dit probleem voor jou op te lossen. We starten direct de zoektocht, kijken in ons personeelsbestand en vinden in no-time de geschikte kandidaat.

Werving en selectie

Opzoek gaan naar een vaste medewerker is altijd een uitdaging, wij gaan die uitdaging graag voor je aan en nemen jouw zorg uit handen. We maken een persoonlijke afspraak, we bespreken je wensen, wij kijken in ons bestand en starten de zoektocht en hebben in no-time de geschikte kandidaat gevonden.

Payrolling

Druk met het runnen van jouw organisatie en geen tijd voor de loonadministratie- en/of facturatie? Dit nemen wij met plezier van je over. Hieraan zitten een aantal voordelen waardoor het verstandig is dit aan ons uit te besteden. De punten die wij jouw organisatie zorgeloos uit handen nemen en voor jou zullen regelen; in- en uitdiensttreding personeel, doorbetaling bij arbeidsongeschiktheid, doorbetaling bij vakantie en de contracten & facturatie.
nl Nederlands
X