parallax background

Over
Start to work

Start to work stelt zich even aan u voor

Start to work is een detacheringsbureau gestart op 16 februari 2017 door de gebroeders Flory en is gevestigd aan de Industrieweg 44 te Nieuw-Amsterdam. Wij hebben als organisatie de ontwikkeling en groei van zowel onze opdrachtgever als de ontwikkeling binnen onze eigen organisatie hoog in het vaandel staan. Elke dag zijn wij bezig met onze ontwikkeling zodat wij samen met onze medewerkers en opdrachtgevers groei kunnen realiseren.

Wij zijn actief in elke sector en weten op die manier altijd snel en juist te bemiddelen tussen kandidaat en inlener.

Zitten ze binnen uw organisatie met een tekort aan personeel? Deze zorg nemen wij u graag uit handen.
WhatsApp Image 2020-08-31 at 14.45.16

Waar wij voor staan

De perfecte match tussen kandidaat en inlener


Wij zijn flexibel en geïnteresseerd


Afspraak is afspraak


Betrokken bij zowel de kandidaat als de inlener

Onze missie

Voor alles wat betrekking heeft tot detacheren zijn wij een zeer betrouwbare partner. We zijn betrokken, geïnteresseerd en het belangrijkste in deze arbeidsmarkt is dat we zeer flexibel zijn. Wij merken dat de arbeidsmarkt regelmatig onstabiel is en weten dan ook bijna altijd het verzuim binnen een organisatie in te vullen met goed en gemotiveerd personeel.

Onze visie

Wij zijn een jonge onderneming met jonge medewerkers die met de tijd meegroeien en inzien wat er tegenwoordig van ons gevraagd wordt. Kwaliteit, groei en ontwikkeling staat bij ons ook hoog in het vaandel. Met elkaar kunnen we goed inspelen op wat er in de arbeidsmarkt gebeurd. Samen kunnen we de hiervoor genoemde punten realiseren!

nl Nederlands
X